Kategoria CENY
Grupa PRZECIĘTNE CENY PRODUCENTÓW NIEKTÓRYCH WYROBÓW SPOŻYWCZYCH NA RYNKU KRAJOWYM
Podgrupa Wyroby mięsne
Częstotliwość zasilania rocznie
Źródło danych PBSSP 1.64.04 Krajowe średnie ceny producentów wyrobów spożywczych
Osoba odpowiedzialna merytorycznie Elżbieta Matusiak, GUS DP - Departament Produkcji, E.Matusiak@stat.gov.pl
  • Opis wymiarów
    • 1. Rodzaje produktów
      -
  • Występowanie cech w latach
    NazwaLata obowiązywaniaPoziom udostępniania danychOpis
     mięso wieprzowe z kością (łopatka) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     mięso wieprzowe z kością (schab środkowy) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     mięso wieprzowe (boczek surowy) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     mięso wołowe z kością (rostbef) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     mięso wołowe bez kości (z udźca) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     kurczęta patroszone - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     kiełbasa "Myśliwska" sucha - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     boczek wędzony z żeberkami - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     szynka wieprzowa gotowana - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     baleron gotowany - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     salceson "Włoski" - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     kiszka kaszana jęczmienna - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     konserwa mięsna wieprzowa "Turystyczna" - za 300 g 1999-2016NTS-2-
     pstrąg świeży niepatroszony - za 1 kg 2004-2016NTS-2-
     karp świeży niepatroszony 1kg 1999-2003NTS-2-
     filety z morszczuka mrożone - za 1kg 1999-2016NTS-2-
     śledź solony, niepatroszony - za 1kg 1999-2016NTS-2-
  • Podstawowe pojęcia
    -