{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.
Zrozumiałem, zamknij ten komunikat
Układ jednostek terytorialnych według 72 podregionów.
Użytkownik: Gość
Strona główna
DANE
Dane według dziedzin
Dane dla jednostki terytorialnej
METADANE
Strona główna
Układ danych
Kategorie
Szukaj cechy
Podział terytorialny
Jednostki terytorialne
Znajdź jednostkę terytorialną
Kod terytorialny
Nomenklatura NTS
Miejscowość statystyczna
Rodzaj jednostki terytorialnej
Zmiany w podziale terytorialnym
Inne
Atrybuty
Agregaty
Jednostki miary
Klasyfikacja PKD 2004
Klasyfikacja PKD 2007
Pojęcia
ARCHIWUM
Archiwum kategorii LUDNOŚĆ z danymi bilansowanymi za rok 2010 na podstawie wyników NSP 2002
Układ jednostek terytorialnych według 66 podregionów (stan na dzień 11 maja 2017 roku).
POMOC
Wprowadzenie
Komunikaty
Stan zasilenia danych
Wymagania aplikacji
Start
/
Dane według dziedzin
/
Wymiary
Kategoria
HANDEL I GASTRONOMIA
Grupa
DANE ARCHIWALNE
Podgrupa
Placówki gastronomiczne stałe i sezonowe
Wymiary
Rodzaje placówek; Typy placówek; Lata
Ostatnia aktualizacja
2014-12-18
Dalej
Pobierz
Wybrano
0
informacji (limit 3500)
Lata
*
2004
2003
2002
2001
2000
1999
Zaznaczonych: 0/6
Rodzaje placówek
*
Zaznaczonych: 0/0
Typy placówek
*
Zaznaczonych: 0/0
Dalej
Pobierz
Copyright © 2024 Główny Urząd Statystyczny.
Wersja: 20181203.1316