Kategoria
Grupa
Podgrupa
NazwaLata obowiązywaniaPoziom udostępniania danychOpis
 mięso wieprzowe z kością (łopatka) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 mięso wieprzowe z kością (schab środkowy) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 mięso wieprzowe (boczek surowy) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 mięso wołowe z kością (rostbef) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 mięso wołowe bez kości (z udźca) - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 kurczęta patroszone - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 kiełbasa "Myśliwska" sucha - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 boczek wędzony z żeberkami - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 szynka wieprzowa gotowana - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 baleron gotowany - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 salceson "Włoski" - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 kiszka kaszana jęczmienna - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 konserwa mięsna wieprzowa "Turystyczna" - za 300 g 1999-2016NTS-2-
 pstrąg świeży niepatroszony - za 1 kg 2004-2016NTS-2-
 karp świeży niepatroszony 1kg 1999-2003NTS-2-
 filety z morszczuka mrożone - za 1kg 1999-2016NTS-2-
 śledź solony, niepatroszony - za 1kg 1999-2016NTS-2-