{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.
Zrozumiałem, zamknij ten komunikat
Układ jednostek terytorialnych według 66 podregionów (stan na dzień 11 maja 2017 roku).
Użytkownik: Gość
Strona główna
DANE
Dane według dziedzin
Dane dla jednostki terytorialnej
METADANE
Strona główna
Układ danych
Kategorie
Szukaj cechy
Podział terytorialny
Jednostki terytorialne
Znajdź jednostkę terytorialną
Kod terytorialny
Nomenklatura NTS
Miejscowość statystyczna
Rodzaj jednostki terytorialnej
Zmiany w podziale terytorialnym
Inne
Atrybuty
Agregaty
Jednostki miary
Klasyfikacja PKD 2004
Klasyfikacja PKD 2007
Pojęcia
ARCHIWUM
Archiwum kategorii LUDNOŚĆ z danymi bilansowanymi za rok 2010 na podstawie wyników NSP 2002
Układ jednostek terytorialnych według 66 podregionów (stan na dzień 11 maja 2017 roku).
POMOC
Wprowadzenie
Komunikaty
Stan zasilenia danych
Wymagania aplikacji
Start
/
Metadane
/
Kategorie
/
Grupy
/
Podgrupy
/
Metryka
Układ danych
Kategorie
Szukaj cechy
Podział terytorialny
Jednostki terytorialne
Znajdź jednostkę terytorialną
Kod terytorialny
Nomenklatura NTS
Miejscowość statystyczna
Rodzaj jednostki terytorialnej
Zmiany w podziale terytorialnym
Inne
Atrybuty
Agregaty
Jednostki miary
Klasyfikacja PKD 2004
Klasyfikacja PKD 2007
Pojęcia
A
B
C
Ć
D
E
F
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
Ś
T
U
W
Z
Ż
Kategoria
CENY
Grupa
PRZECIĘTNE CENY PRODUCENTÓW NIEKTÓRYCH WYROBÓW SPOŻYWCZYCH NA RYNKU KRAJOWYM
Podgrupa
Wyroby mięsne
Częstotliwość zasilania
rocznie
Źródło danych PBSSP
1.64.04 Krajowe średnie ceny producentów wyrobów spożywczych
Osoba odpowiedzialna merytorycznie
Elżbieta Matusiak, GUS DP - Departament Produkcji,
E.Matusiak@stat.gov.pl
Opis wymiarów
1. Rodzaje produktów
-
Występowanie cech w latach
Nazwa
Lata obowiązywania
Poziom udostępniania danych
Opis
mięso wieprzowe z kością (łopatka) - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
mięso wieprzowe z kością (schab środkowy) - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
mięso wieprzowe (boczek surowy) - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
mięso wołowe z kością (rostbef) - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
mięso wołowe bez kości (z udźca) - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
kurczęta patroszone - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
kiełbasa "Myśliwska" sucha - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
boczek wędzony z żeberkami - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
szynka wieprzowa gotowana - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
baleron gotowany - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
salceson "Włoski" - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
kiszka kaszana jęczmienna - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
konserwa mięsna wieprzowa "Turystyczna" - za 300 g
1999-2016
NTS-2
-
pstrąg świeży niepatroszony - za 1 kg
2004-2016
NTS-2
-
karp świeży niepatroszony 1kg
1999-2003
NTS-2
-
filety z morszczuka mrożone - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
śledź solony, niepatroszony - za 1kg
1999-2016
NTS-2
-
Podstawowe pojęcia
-
Copyright © 2024 Główny Urząd Statystyczny.
Wersja: 20170622.1455