Kategoria K15
Grupa G187
Podgrupa P1463
NazwaIdLata obowiązywaniaPoziom udostępniania danychOpis
 mięso wieprzowe z kością (łopatka) - za 1kg4919 1999-2022Region (NUTS 2)-
 mięso wieprzowe z kością (schab środkowy) - za 1kg4920 1999-2022Region (NUTS 2)-
 mięso wieprzowe (boczek surowy) - za 1kg4921 1999-2022Region (NUTS 2)-
 mięso wołowe z kością (rostbef) - za 1kg4922 1999-2022Region (NUTS 2)-
 mięso wołowe bez kości (z udźca) - za 1kg4923 1999-2022Region (NUTS 2)-
 kurczęta patroszone - za 1kg4924 1999-2022Region (NUTS 2)-
 kiełbasa "Myśliwska" sucha - za 1kg4925 1999-2022Region (NUTS 2)-
 boczek wędzony z żeberkami - za 1kg4926 1999-2022Region (NUTS 2)-
 szynka wieprzowa gotowana - za 1kg4927 1999-2022Region (NUTS 2)-
 baleron gotowany - za 1kg4928 1999-2022Region (NUTS 2)-
 salceson "Włoski" - za 1kg4929 1999-2022Region (NUTS 2)-
 kiszka kaszana jęczmienna - za 1kg4930 1999-2022Region (NUTS 2)-
 konserwa mięsna wieprzowa "Turystyczna" - za 300 g4931 1999-2022Region (NUTS 2)-
 pstrąg świeży niepatroszony - za 1 kg52286 2004-2022Region (NUTS 2)-
 karp świeży niepatroszony 1kg4932 1999-2003Region (NUTS 2)-
 filety z morszczuka mrożone - za 1kg4933 1999-2022Region (NUTS 2)-
 śledź solony, niepatroszony - za 1kg4934 1999-2022Region (NUTS 2)-